Nevşehirliler siyasette söz sahibi olmak istiyor

İstanbul Nevşehirliler Dernekler Federasyonu’nun (NEVDERFED) organize ettiği birlik ve beraberlik gecesinde Nevşehirliler hasret giderdi

POLİTİKA 5.07.2022 00:15:00 0
Nevşehirliler siyasette söz sahibi olmak istiyor

Bahçelievler Yenibosna’da Genel Merkezi bulunan Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDERFED), birlik ve beraberlik gecesinde buluştu. Bahçelievler Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’ndaki programa Nevşehir Dernekler Federasyonu’na bağlı İlçe-Köy Dernek Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri (STK), Muhtarlar, Eğitimciler, Yazarlar ve Nevşehir sevdalıları katıldı.

‘NEVŞEHİR ORTAK MİRASIMIZDIR’

Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDERFED) Başkanı Nazmi Şahin, katılımcılara teşekkür ederek, “Nevşehir her şeyden önce sahip olduğu manevi mirasla müstesna bir kimliği temsil ediyor. Her bir ilçemiz, köyümüz bu zenginliğin ayrı bir rengini ifade ediyor. Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp bu manevi mirastan pay alıyor. Kısaca Nevşehirliler bir bütün olarak bu kardeşlik meşalesinin en sadık taşıyıcılarıdır” dedi.

PLAKETLER VERİLDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana’ya, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna’ya, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in yanı sıra bazı seçkin davetlilere de plaket takdim edildi. Nevşehirlilerin siyasette de aktif rol alması gerektiği vurgusu yapıldı. Ayrıca birlik ve beraberliğin önemine değinildi. Program Nevşehirli yerel sanatçı Hulusi Gökmeşe’nin verdiği konserle sona erdi.