Önce idman, sonra kahvaltı

Bahçelievlerspor’da çalışmalar tam gaz ilerliyor. Antrenör Serdar Hoşhan yönetiminde haftada 6 gün antrenman yapan yeşil beyazlılar, ligi sabırsızlıkla bekliyor

SPOR 11.09.2021 19:36:00 0
Önce idman, sonra kahvaltı

Süper Amatör Lig takımlarından Bahçelievlerspor, yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bahçelievler İl Özel İdare Stadında haftada 6 gün antrenman yapan yeşil beyazlılar, lige fırtına gibi girmeyi hedefliyor. Takım içindeki arkadaşlık ortamının üst düzeye çıkması için büyük gayret gösteriliyor. Antrenmanların yanı sıra; futbolcuların daha fazla vakit geçirebilmelerini sağlamak için toplu kahvaltı ve yemek programları organize ediliyor.

Sağlam bir alt yapı kurmayı istediklerini belirten Sportif Direktör Gürkan Soysal, Antrenör Serdar Hoşhan ile sürekli iletişim halinde bulunuyor. Bir yandan çalışmalar devam ederken, diğer yandan da takıma yapılacak transferle görüşülüyor.

Bu arada Bahçelievlerspor As Başkanı Yakup Ayaydın'ın Sahibi olduğu Şirin Sürmene Pide de gerçekleşen kahvaltılı programa ise teknik heyetle birlikte futbolcular tam kadro katılım sağladı.

Foto-Haber: Engin Öder