Özel Penguen Anaokulu’nda sürpriz kutlama

24 Kasım Öğretmenler Günü, Özel Penguen Anaokulu’nda doyasıya kutlandı. Minik öğrenciler, öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim ederken, patronlar da mesai bitiminde sürpriz yaptı

EĞİTİM 25.11.2021 17:21:00 0
Özel Penguen Anaokulu’nda sürpriz kutlama

Bahçelievler’in gözde eğitim kurumlarından Özel Penguen Anaokulu’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı. Gün boyu etkinliklerin sürdüğü okulda mesai bitiminde ise pasta kesildi. Çocuklar öğretmenlerini bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak çeşitli hediyeler takdim etti. Öğretmenler de minik öğrencilerin jestleri karşısında duygulu anlar yaşadı.

‘ÖĞRETMEN TAZE RUHLARI İŞLEYEN BİR USTADIR’

Özel Penguen Anaokulu Ortakları Engin Öder ve Orhan Güngörür, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başarılar diledi. Öder, 24 Kasım’ın önemine vurgu yaparak, “Öğretmen, taze ruhları işleyen ustadır. Nesiller oluşturur. Ülkeler değil, gönülleri fetheder. Sizler de milli ve manevi değerlerle yetişen bir neslin oluşumuna katkı sağlıyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

‘GELECEĞİ SİZLER İNŞA EDİYORSUNUZ’

Orhan Güngörür ise Öğretmenler Günü ile ilgili şunları söyledi: “24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Gönül ister ki öğretmenlerimizi yılda bir kez değil, her zaman hatırlayalım. Öğretmenler bir neslin inşasında önemli rol oynar. O nesiller de ülkesinin kalkınmasını, dimdik ayakta durmasını sağlar. Eğitimin ilk temel harcını anaokullarımızda biz koyuyoruz. Sizlere teşekkür eder, eğitim hayatınızda başarılar dilerim.”

CHP’DE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

CHP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Temel Polat ve Kadın Kolu Yönetimi MYK Üyesi Derya Talay’da Özel Penguen Anaokulunu ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar dileyen Polat ve Talay, günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekindi.