Özel Penguen Anaokulu’ndan yılsonu şovu

Bahçelievler’in özgün ve başarılı kurumlarından Özel Penguen Anaokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemini çocukların gösteri şovlarıyla kapattı

EĞİTİM 19.06.2023 17:17:00 0
Özel Penguen Anaokulu’ndan yılsonu şovu

Bahçelievler’in köklü eğitim kurumlarından Özel Penguen Anaokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nı yılsonu gösterisiyle noktaladı. Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yılsonu etkinliğine Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Tarım Müdürü Murat Levent, Özel Penguen Anaokulu Kurucuları Engin Öder, Orhan Güngörür, Öğretmenler, Veliler ve minik öğrenciler katıldı. 

GÖSTERİLER AYAKTA ALKIŞLANDI

Yaklaşık 5 saat süren program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla start aldı. Astronot, Merkür, Güneş ve Yıldızlar Sınıflarının tertiplediği; Bale, Jimnastik, Drama, Ritim Orf Çalışması, Lirik ve Ponpon Dansı, Enstrümanlı Karadeniz ve Davul Şov, İngilizce-Türkçe Koro Gösterisi, 10. Yıl Marşı, Andımız, Babalar Günü ve Sınıfların slaytları programa damga vurdu.

‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR’

Günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapan Özel Penguen Anaokulu Kurucuları Engin Öder ve Orhan Güngörür, başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını, iyi bir öğretmen kadrosuyla çalıştıklarını, elit bir veli grubuna sahip olduklarını, akıllı ve yetenekli çocuklara eğitim verdiklerini dile getirdi.  Özel Penguen Anaokulu’nun her geçen gün markalaşma yolunda daha da büyüdüğü belirtildi. Verdikleri kaliteli eğitimle Bahçelievler’de büyük ses getirdiklerini ifade eden Kurucular, şeffaflık, güvenilirlik vurgusu yaptı. Şubeleşme çalışmalarının devam ettiğini paylaşan Öder ve Güngörür, Özel Penguen Anaokulu’nin ikinci şubesini hayata geçirmek istediklerini söyledi. 

PENGUEN ANAOKULU AİLESİ’NE ÖVGÜ              

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı da anaokuluna giden çocukla gitmeyen çocuk arasındaki farka dikkat çekerek, velilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çıkrıkçı, Özel Penguen Anaokulu Ailesini başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Kurucular Engin Öder ve Orhan Güngörür, de katılım sağlayan Emin Çıkrıkçı’ya ve çocukların gelişmesinde büyük emeği olan öğretmenlere birer çiçek takdim etti. 

Bu arada programda önce seçkin davetlilere kokteyl ikramı yapıldı.