Özhan Akın'a yeni görev

Özhan Akın

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği’ne seçilen Özhan Akın, şimdiden kolları sıvadı. Akın, İstanbul’un Uluslararası Organizasyonlara ev sahipliği yapacağı müjdesini verdi

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği’ne Özhan Akın getirildi. Bahçelievler Express Gazetesine bir açıklama yapan Akın, 25 yıllık tecrübesini hayata geçireceği için mutlu olduğunu söyledi.

Uzun yıllardır Bahçelievler’de ikamet eden ve Milli Takım Antrenörü olan Akın, şunları söyledi: “Beni bu göreve layık gören Federasyon Başkanımız Niyazi Kurt ve İstanbul İl Spor Müdürümüz Burhanettin Hacıcaferoğlu’a teşekkür ederim. Yıllardır unutulmuş olan Bölgesel Şampiyonaları tekrardan yapma fırsatı yakaladık. Sportif faaliyetlerin sayılarını artıracağız. İstanbul’un 39 ilçesinde çalışmalar yürüteceğiz. 7’den 70’e herkesi kucaklayacağız. Bahçelievler’de hayata geçiremediğimiz tüm projeleri İstanbul’da yapacağız. Bunları yaparken de Spor Bakanlığımız, Federasyonumuz ve Belediyelerimizle birlikte hareket edeceğiz. Bizim dönemimizde İstanbul, Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Şimdiden İstanbul’a hayırlı olsun” diye konuştu.  



Özgür Yıldız
21.01.2022 21:16:54
Sevgili başkana yeni görevinde başarılar dilerim