Saadet Partililer iftarda bir araya geldi

Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, parti mensuplarına bir iftar yemeği verdi. İlçe Başkanı Yaşar Avcı, davete icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti

POLİTİKA 27.04.2022 14:47:00 0
Saadet Partililer iftarda bir araya geldi

Saadet Partisi (SP) Bahçelievler İlçe Başkanlığı, teşkilat mensuplarına bir iftar yemeği verdi. Yenibosna’daki Erkullar Düğün Salonu’ndaki davete Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ….., Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

‘BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM’

SP Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, birlik ve bütünlük mesajları verdi. Avcı şöyle konuştu: “Ramazan Ayı’nın son günlerine eriştiren Rabbime hamd olsun. İftar davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde birbirimize kenetlenmeliyiz. El ele verirsek, gönül gönüle verirsek bu günleri de atlatacağız inşallah. Kadir Gecesi’nin tüm İslam alemine ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini niyaz ederiz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik eder, tüm İslam alemine ve Türkiye’ye huzur getirmesini yüce Mevla’dan dilerim.”