Saadet Partisi, Kanaat Önderleriyle buluştu

Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı, Kanaat Önderleriyle bir araya geldi. Seçim öncesi nabız yoklayan SP’liler, yaptıkları çalışmaları anlattı

POLİTİKA 26.01.2023 11:31:00 0
Saadet Partisi, Kanaat Önderleriyle buluştu

Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, seçim öncesi kanaat önderleriyle bir araya geldi. Yayla Piramit Garden Cafe’deki buluşmaya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Yenibosna Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuğman Başkara, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan, kanaat önderleri ve partinin duayen isimleri katıldı.

Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, kanaat önderleriyle bir araya gelmenin önemine değinerek, “Bahçelievler ilçe teşkilatı olarak saha çalışmalarımız devam ediyor. Biz bu çalışmalara iki sene evvel başladık. Ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Saadet Partisi’ne karşı olumsuz bakış açısı kalmadı. Memleketimizde bir kamplaşma vardı. Ama bu kırıldı çok şükür. Şimdi kucaklaşma zamanı. Kucaklıyoruz, kucaklaşıyoruz. Herkesin elini sıkıyoruz. Herkes de Saadet Partisi’nin elini sıkıyor. Rabbim memleketimize birlik ve beraberlik ihsan eylesin. Davete icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor ve Rabbim hepinizden razı olsun, diyorum” diye konuştu.

‘BİR AVUÇ ZENGİN DÜNYAYI SÖMÜRÜYOR’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, ise böylesine güzel bir toplulukla aynı toplantıda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Hepimizin tek bir arzusu var. Müreffeh bir Türkiye. Güçlü bir Türkiye. Gerekli refah seviyesine ulaşmış milletimizle birlikte yol yürümek istiyoruz. Dünyaya yön veren şirketlerin uzantıları da çeşitli ülkelerde bulunmaktadır. Dünyada kazanılan her 100 doların 63 doları dünya nüfusunun yüzde 1’ine gidiyor. Geriye kalan 37 dolar geriye kalan dünya nüfusunun yüzde 99’u pay ediyor. Öyle bir sistem kurmuşlar ki, bu sistemin adı sömürü sistemi. Bu sistem uğruna finans sistemi dizayn edilmiş. Savaşlar dizayn edilmiş. Yargı dizayn edilmiş. Bu haksız dağılıma karşı bir adım attığınız zaman alaşağı ediliyorsunuz. Bu sistemi reddetmiş, tek bir Başbakan gelmiş o da rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan. Onun dışındaki hiçbir lider bu dünyanın bu sömürü sistemine çomak sokabilmiş değildir.”

‘ADİ DÜZENDEN, ADİL DÜZENE GEÇMELİYİZ’

“Matematiği algılarla yönetemezsiniz. 20 yıldır Türkiye’de bir iktidar var. Dünyadaki bu sömürü sistemine çomak mı sokmuş? Türkiye’de 13 kişinin serveti 38.9 milyar dolar. Milletin serveti ne? 44 milyon insanımızın serveti de 38.5 milyar dolar. Yani Türkiye’deki 13 kişinin serveti, Türkiye nüfusunun yarısının servetine eşit. Bu rakamları dünya ölçeğinde araştırma yapan yetkin kurumlar tarafından bu veriler ortaya çıkarıldı. Dolayısıyla bizim mücadelemiz, kişi mücadelesi değildir. Bizim mücadelemiz, zihniyetledir. Bizim mücadelemiz bu milletin iliğini sömüren sömürü sisteminedir.” 

‘AHLAKSIZLIK, YOLSUZLUK VE İSRAF DİZ BOYU’

“Türkiye’de ahlâk geriledi. Televizyonlarda sabah kuşağında yayınlanan programları erkekler bile izler hale geldi. Dizilerde Türk aile yapısına uygun olmayan görüntüler yayınlanıyor. RTÜK bunları görmezden geliyor. Üretim yerine tüketim arttı. Sanal alışverişler patlama yaptı. Trendyol ve Getir gibi firmalar kazançlarına kazanç kattı. Yolsuzluk, israf diz boyu. Tüm bu olumsuzlukların önüne geçmek için Milli Görüş’e ihtiyaç var. Yeter ki, bize yetki verilsin. Saadet Partisi, milletin güvencesidir. Partimiz şerre fren, hayra motor olacaktır. Önümüzdeki seçimlerde bir şahsı değil, zihniyeti değiştireceğimize inanıyoruz. Milletten de bu konuda destek istiyoruz” dedi.