Sefo söyledi, gençler coştu

Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği gençlik konserinde Türk Rap Müziği’nin parlayan yıldızı Sefo, sahne aldı

BELEDİYE 26.01.2023 11:17:00 0
Sefo söyledi, gençler coştu

Bahçelievler Belediyesi tarafından gerçekleştirilen gençlik konserinde Türk Rap Müziği’nin popüler yıldızı Sefo sahne aldı. Bahçelievler Stadyumu’nda ilk defa düzenlenen ve öğrencilere yarı yıl hediyesi olarak sunulan konseri binlerce müziksever izledi. 

Günler öncesi hazırlıkların yapıldığı konserde Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da sahneye çıkarak gençlerle merhabalaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Bahadır, “Gençlerimize parti ayrımı gözetmeksizin değer veriyoruz. AK Partimiz de gençleri geleceğimiz olarak görüyor. Biz de Bahçelievler Belediyesi olarak gençlerimize sahip çıkıyoruz. Yarı yıl tatiline giren öğrencilerimizi eğlendirmek istedik. Bu nedenle doğru ismin Rapçi Sefo olduğuna karar verdik ve getirdik. Sefo’nun parçalarına hep beraber eşlik ederek eğlendik, stres attık” dedi.

RAPÇİ SEFO’YA SİYAVUŞPAŞA KASRI FİGÜRÜ VERİLDİ 

Konser alanının giriş çıkışlarına sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü. Stadın bulunduğu sokağa dev ekran kuruldu ve konser canlı izletildi. Sefo’yu bazı müzikseverler tribünlerden seyrederken, bir çoğu da sahnenin önünden dinledi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da ünlü Rapçi’ye konser öncesi Siyavuşpaşa Kasrı’nın figürü ve çiçek takdim etti. Başkan Bahadır, ‘Bahçelievler burada mı?’ diyerek de gençleri havaya soktu. Bahadır, Sefo sahnedeyken de gençlerin arasına girerek Selie çektirdi.