Şehit aileleri Boğaz Turu’nda buluştu

Bahçelievler Belediyesi, bu ülke için canını seve seve veren şehitlerin aileleri için Boğaz Turu düzenledi. Şehitlerin anne, çocuk ve eşlerinin katıldığı turda İstanbul’un tarihi ve kültürel yerleri ziyaret edildi

BELEDİYE 13.05.2022 14:52:00 0
Şehit aileleri Boğaz Turu’nda buluştu

Bahçelievler Belediyesi, şehit ailelerine Boğaz Turu düzenledi. Şehit anneleri, çocukları ve eşlerinin katıldığı Boğaz Turu’nda aileler İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını yerinde görme fırsatı buldu. Moral amacıyla düzenlenen geziye şehit aileleri katılım sağladı.

İSTANBUL'UN GÜZELLİKLERİ BÜYÜLEDİ

Eminönü’nden başlayan Boğaz Turu’nda İstanbul’un güzellikleri doyasıya seyredildi. Şehit aileleri Kız Kulesi, Boğaz’ın iki yakasındaki tarihi köşk ve yalılar, Beylerbeyi Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Rumeli ve Anadolu Hisarı gibi tarihi mekanları denizden gördü.

Bahçelievler’de ikamet eden şehit ailelerinin katıldığı program şehit aileleri arasında tanışma ve kaynaşmayı da beraberinde getirdi. Şehit aileleri arasında zaman zaman da duygusal anlar yaşandı.

ŞEHİT AİLELERİNE MORAL

Bahçelievler Belediyesi yetkilileri bu tür organizasyonların şehit ailelerine moral sağladığının altını çizerek, Türkiye’nin milli bütünlüğü için canını seve seve veren şehitlerin ailelerini böylesine anlamlı bir organizasyonda buluşturdukları için mutlu olduklarını belirtti. Geziye katılan şehit aileleri etkinlikten dolayı Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a teşekkür etti.