Sinan Akçıl’dan Disney Plus ve Tarkan’a gönderme

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Bahçelievler’de gençlere müzik ziyafeti sundu. Akçıl, Disney Plus ve Atatürkçü geçinen sanatçılara da ‘Ne mutlu Türküm” diyerek gönderme yaptı

BELEDİYE 24.08.2023 15:05:00 0
Sinan Akçıl’dan Disney Plus ve Tarkan’a gönderme

Türkiye’nin saygın sanatçılarından Sinan Akçıl, Bahçelievler’de konser verdi. Bahçelievler Belediyesi Yaz Ayı etkinlikleri kapsamında verilen konsere Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde Akçıl, eserlerini seslendirdi. 

Akçıl, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı “Atatürk" dizisini Ermeni lobisi baskısı nedeniyle yayınlamayan Dijital yayın platformu Disney Plus’a tepki gösterdi. Akçıl, Disne Plus’un kararına sessiz kalan Tarkan, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Berna Laçin gibi isimlere de gönderme yaptı. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkmazsak, dünya bizi hor görmeye devam eder diyen Akçıl, sözlerini “Ne mutlu Türküm” diyerek tamamladı. 

Türk Milliyetçisi Akçıl’ın sözleri ayakta alkışlanırken, Belediye Başkanı Bahadır da Milli Egemenlik Parkı içinde bulunan Siyavauşpaşa Kasrı’nın minyatürünü kendisine hediye etti.