Şirinevler’in gençleri Beylerbeyi’ne yenildi

U14 B Kategorisi İstanbul Şampiyonası’nda mücadele eden Şirinevlerspor, Beylerbeyi’ne yenilerek şanssız bir şekilde elendi

SPOR 22.02.2024 15:13:00 0
Şirinevler’in gençleri Beylerbeyi’ne yenildi

TFF İstanbul 1. Amatör Lig ekibi Şirinevlerspor’un U14 B Takımı İstanbul Şampiyonası’na veda etti. İlk maçta Sancaktepe’yi 3-0 yenen Şirinevlerspor, ikinci maçta da Seprantepe Of’u 3-1’le geçti. İlk 8’e kalan Mavi-Beyazlılar, Beylerbeyi’ne 3-1 yenilerek elendi. Şirinevlerspor Kulübü U-14 Takımı Antrenörü Erdal Şükrü Oğuz, “İlk iki maçta galibiyetler elde ettik. Beylerbeyi karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduk. 1-0 öne geçtik. Ancak stoperimizin kolu kırılınca defansta hatalar yaptık. Ve mağlup olarak elendik. Çocuklarımızı kutluyorum. Alnından öpüyorum. Onlar için unutulmaz bir tecrübe oldu. Gelecek yıllarda edindikleri bu tecrübeler futbol hayatında yol gösterici olacak” dedi.

‘GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ’

Şirinevlerspor Kulübü Başkanı Mehmet Cesur da, alt yapıya önem verdiklerinin altın çizerek, “Bahçelievler’de gençlerimize sahip çıkıyoruz. Onları futbol oynatarak kötü alışkanlıklardan koruyoruz. Türk futboluna katkı sağlayacak oyuncular yetiştiriyoruz. Aynı zamanda bu çocuklarımız büyüdüklerinde ahlaklı, erdemli birer yetişkin olacaklar” diye konuştu.