Şirinevlerspor’un zirve aşkı

TFF İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Şirinevlerspor, Emirganspor’u devirerek evine eli boş gönderdi

SPOR 14.11.2022 14:49:00 0
Şirinevlerspor’un zirve aşkı

TFF İstanbul 1.Amatör Lig 12. Grup Takımları’ndan Şirinevlerspor, kendi sahasında Emirganspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü  başladı. Şirinevlerspor rakip kalede ataklarını sıklaştırsa da aradığı golü bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya misafir ekip Emirganspor hızlı başladı. 47. dakikada gelişen bir atakta Emrah Taşkın güzel bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Oyunda dengeyi sağlayan evsahibi Şirinevlerspor, 58. dakikada Mehmet Mert Aydın’la eşitliği sağladı: 1-1. Üstünlüğü ele geçiren Bahçelievler Temsilcisi, 86. dakikada Seyit Osman Demir’in golüyle galibiyete ulaştı: 2-1. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Şirinevlerspor, güçlü rakibini devirerek üç puanın sahibi oldu.

‘BÜYÜK LOKMA YE, BÜYÜK LAF ETME’

Emirganspor’un kalecisi Duğhan Cesur, gol pozisyonundan önce yan hakemin yanına giderek, ‘Hocam bizim çocuklar da hiç zaman geçirmeyi bilmiyorlar’ diyerek serzenişte bulundu. Aradan 20 saniye sonra topu degaj yapan kaleci Cesur, golü kendi kalesinde gördü. Hatasını gol yiyerek anlayan Emirganspor kalecisi, büyük pişmanlık yaşadı. Şirinevlerspor’lu Seyit Osman Demir de büyük konuşan Cesur’a unutamayacağı bir ders verdi.

Karşılaşmayı Amatör Spor Kulüpleri Başkanı ve Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan, Şirinevlerspor Kulübü Başkanı Mehmet Cesur, Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük ile birlikte Mavi-Beyazlı Kulübün Yöneticileri ve futbolseverler izledi.