‘Siyasi maça çıktık, gollerimi attım, gerisine bay bay’

31 Mart’ta yapılan Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde açıklanan sonuçlara göre Bahçelievler Belediye Başkanlık koltuğuna yeniden Dr. Hakan Bahadır oturdu

BELEDİYE 1.04.2024 16:51:00 0
‘Siyasi maça çıktık, gollerimi attım, gerisine bay bay’

31 Mart’ta yapılan Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde Bahçelievler Belediye Başkanlığı koltuğuna Dr. Hakan Bahadır yeniden oturdu. İkinci defa seçimi kazanan Bahadır, Şirinevler Şehit Yarbay Cesur Parkı’nda AK Partili, MHP’li ve Büyük Birlik Partili seçmenlerle zafer kutladı. Meşaleler ve havai fişekler geceyi gündüze çevirdi. Korna sesleri, tezahüratlar sokakları ve caddeleri inletti.

CUMHUR İTTİFAKI BİLEŞENLERİ DE KUTLAMADA YER ALDI

Kutlamada AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Büyük Birlik Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Nazmi Şahin, Ülkü Ocakları Bahçelievler İlçe Başkanı Adem Sertdemir, AK Parti Bahçelievler İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Aktaa, AK Parti Bahçelievler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Şentürk, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri yer aldı. 

‘HAİNLERE GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERDİK’

Sözlerine Arif Nihat Asya’nın ‘Dua’ adlı şiiriyle başlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, şunları söyledi: “Cumhur İttifakı ortaklarımız ve AK Parti Teşkilatımızla birlikte çalıştık ve zafere ulaştık. Bahçelievler’de 3100 mesai arkadaşlarımla beraber hizmete devam diyoruz. Bahçelievler’de yeniden tarih yazdık. Hainlere, sırtımızdan bıçaklayanlara, FETÖ’cülere, rantçılara, mafya bozuntularına, hırsızlara, Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olanlara sandıkta gereken cevabı verdik. Topunuz gelin! Garibin, masumun, fakirin, fukaranın, kadınların, gençlerin, yaşlıların ve engellilerin, öğrencilerin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.”

‘KOMŞULARIMIZIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK’

“Görevde olduğumuz 5 yıl içerisinde vaatlerimizi yerine getirdik. Önümüzdeki 5 yılda da aynı şekilde projelerimizi hayata geçireceğiz. Bahçelievler’e sınıf atlattık. Sanata, spora, yeşile önem verdik. Kapılarımızı ve gönlümüzü komşularımıza açtık. Türkiye düşmanlarına ise kapılarımızı kapattık. Gerçek belediyecilik yaptık. Milletimizin teveccühünü kazandık. Sandıkları patlattık. ‘Seçimi biz kazandık, 7-8 puan öndeyiz, pankartlarımızı toplatıyorsunuz diyenlere güle güle dedik.”

‘CHP ADAYI BURADA OY KULLANAMADI’

 “CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de ‘Bahçelievler’i alacağım’ diyordu. Ne oldu? Gönderdiği kadın aday burada oy kullanamadı. Çünkü burada oturmuyor. Burada işi gücü yok. Kadıncağıza üzüldüm. Biz siyasi bir maça çıktık. Ben gollerimi attım. Gerisine bay bay diyorum. Hepinizi çok seviyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”