Soğuk havada sıcak hamsi iyi geldi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Hamsi Festivali ve Yöresel Ürünler Fuarı’na soğuk havaya rağmen ilgi büyüktü. Karadenizli sanatçılar konser verirken, ziyaretçiler de Hamsi ziyafeti çekti

BELEDİYE 25.01.2022 16:02:00 0
Soğuk havada sıcak hamsi iyi geldi

Bahçelievler Belediyesi, 17-23 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 2. Hamsi Festivali ve Yöresel Ürünler Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Hükümet Konağı önünde gerçekleşen Festival beş gün sürdü. Yurdun dört bir yanından gelen özgün tatlar da katılımcıların beğenisine sunuldu. Karadenizli sanatçılar Resul Dindar, Onay Şahin ve Bayar Şahin de verdikleri konserlerle müzik ziyafeti verdi. Festivalde, Hamsiden oluşan 18 çeşit yemek sunuldu. Binlerce porsiyon Hamsi de katılımcılara ikram edildi. Soğuktan üşüyen vatandaşlar, yakılan sobalarda ısındı. Festivalde, en hızlı Hamsi yeme yarışması tertiplendi. Birinci olan yarışmacıya hediye takdim edildi.

‘HAMSİ SICAK, HAVA SOĞUK’

Bahçelievler Belediyesi Hamsi Festivali’ne AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve Bahçelievler halkı katıldı.