SONAR’a göre Hakan Bahadır önde

SONAR Araştırma Şirketi Sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı bir televizyon kanalında yaptırdığı anketi açıkladı. Bayrakçı’ya göre Bahçelievler’de Dr. Hakan Bahadır, açık ara önde görülüyor

POLİTİKA 16.03.2024 11:18:00 0
SONAR’a göre Hakan Bahadır önde

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu ve  Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, bir televizyon kanalında İstanbul’un 7 ilçesindeki yaptırdığı bir anketi paylaştı. AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır’ı yüzde 55,3 gösteren Bayrakçı, CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan’ı ise yüzde 30,2 oranında ilan etti. Bayrakçı’nın açıklamasına göre Milli Yol Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Galip Karayiğit yüzde 1 oy alıyor. CHP’nin oylarının yüzde 7.5 kadarının İYİ Parti Adayı Diş Hekimi Tugay Çapun’a geçtiğini iddia eden Bayrakçı, seçimin galibinin Dr. Hakan Bahadır olacağını işaret etti.

‘HAKAN BAYRAKÇI ORANDA CİMRİLİK YAPMIŞ’

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı’nın ankette cimrilik yaptığını ifade ederek, “Bizim oy oranımız yüzde 55’in de üstünde. Hamdolsun zaten biz bunu 2-3 yıl önce başarmıştık. Genel Merkezimiz de İstanbul İl Başkanlığımız da bu başarımızı teyit etti. Şu anda CHP ile aramızda 20 puan fark var diye rehavete kapılmıyoruz” dedi. 

‘MURAT KURUM’A REKOR OY İSTİYORUZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İstanbul’u hediye etmek istediklerini belirten Bahadır, İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a da Bahçelievler’den rekor oy çıkaracaklarını dile getirdi.