Süper hoca imzayı attı

Bahçelievlerspor, Süper Amatör Lig ve Klasman Grubu maçlarında başarılı performans sergileyen Antrenör Serdar Hoşhan’la yeniden anlaştı

SPOR 18.06.2022 14:36:00 1
Süper hoca imzayı attı

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) yeni ekibi Bahçelievlerspor, Antrenör Serdar Hoşhan ile yeniden anlaştığını duyurdu.

2021-2022 futbol sezonunda Bahçelievlerspor’u BAL’a çıkaran Hoşhan, 2022-2023 sezonunda da 3. Lige çıkmayı hedefliyor. Transfer çalışmaları ise Sportif Direktör Gürkan Soysal ve Futbol Şube Sorumlusu Şevki Yılmaz’la beraber istişare yapılarak yürütülüyor. Hoşhan’ın oyun felsefesine uygun, ahlaklı, başarıya aç futbolcular tercih edilecek. Önümüzdeki hafta 10’a yakın futbolcunun transferinin açıklanması bekleniyor. 100’e yakın futbolcuyla da görüşüldüğü öğrenildi.

“HEDEFİMİZ 3. LİG”

Serdar Hoşhan’la yeniden anlaştıklarını belirten Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, “Geçen sene takımımızı çalıştıran ve bizi hedefe götüren antrenörümüzle yeniden anlaştık. Bizler başarının istikrardan geçtiğine inanıyoruz. Kıymetli antrenörümüzle frekanslarımız uyuştu. O bizim ne istediğimizi, bizde onunun nasıl futbol oynattığını biliyoruz. Yeni sezonda fırtına gibi eseceğiz. İnşallah 3. Lig’e çıkacağız” dedi.   

Foto/Haber: Engin ÖDER