Takdir öğrencilerden, tabletler Birleşik Makililerden

Birleşik Makililer Derneği, Bahçelievler’de eğitim hayatında başarılı olarak takdir kazanan 50 öğrenciye tablet hediye etti

EĞİTİM 23.07.2022 18:14:00 0
Takdir öğrencilerden, tabletler Birleşik Makililerden

Trabzon Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında takdir/teşekkür alan İlköğretim ve Orta Öğretim öğrencilerini ödüllendirdi. Dernek merkezindeki programa Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, Taka Gazetesi İstanbul Temsilcisi Aytekin Akay, Taka Medya İmtiyaz Sahibi Sadullah Dervişoğlu, Of-Hayrat Efsanesi İmtiyaz Sahibi Adem Hacıbektaşoğlu, Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Yönetim Kurulu Üyeleri Azmi Turan, Sinan Barut, TDF Genel Saymanı Mustafa Sarı’nın yanı sıra öğrencilerle birlikte veliler katıldı.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ HER ÖDÜLE LAYIK’

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, başarılı öğrencilerin ödüle layık olduğunu ifade ederek, “Zamanın şartlarına göre çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamamız gerekir. Ben bugün burada sevgili yavrularımızı tebrik ediyorum. Bahçelievler’de yaklaşık 116 bin öğrencimiz var. Haliyle biz çocuklarımız için iyi olan neyse, faydalı olan neyse bunları velilerimizle birlikte yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız. Çocuklarımızı tabletle ödüllendiren Birleşik Makililer Derneği’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘MARİFET İLTİFATA TABİDİR’

Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini belirterek, “Özlenen tablo bu anlamlı günde çocuklarımız bizimle beraber. Marifet iltifata tabidir. Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) burada görmekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün çocuklarımızın da bağımlı olduğu tabletleri hediye ediyoruz. Trabzonlular yaşadığı yerlerde huzur içinde yaşamaya gayret etmiştir. Biz gurbetçi insanlarız. Bu güzel etkinlik bizi motive etmiştir. Başarılı olarak tablet almaya hak kazanan öğrenci yavrularımızı kutluyorum. Hediye olarak verdiğimiz tabletler, kendi ilimizden olmayan çocuklara da verilmiştir. Bunun bilinmesini istiyorum. Davete icabet misafirlerimize de cani gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu arada program Kemençe sanatçısının Karadeniz havalarıyla ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.