Toplu Sünnet Şöleni Yusuf Güney konseriyle taçlandı

Bahçelievler’de 885 çocuk sünnet olma heyecanı yaşadı. Çocukların heyecanına aileleri de eşlik etti. Sanatçı Yusuf Güney’de toplu sünnet şöleninde bir konser verdi

BELEDİYE 19.09.2022 12:43:00 0
Toplu Sünnet Şöleni Yusuf Güney konseriyle taçlandı

Her yıl yüzlerce çocuğu sünnet yaptıran Bahçelievler Belediyesi, bu senede 885 çocuğu sünnet ettirdi. Milli Egemenlik Parkında gerçekleşen toplu sünnet şölenine çocukların aileleri de katıldı. Sanatçı Yusuf Güney de bir konser verdi. Yusuf Güney’in seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenen çocuklar ve aileleri şölenin tadını çıkardı. Binlerce Yusuf Güney hayranı da konser alanını tıklım doldurdu. Şarkılara eşlik eden Güney, hayranları cep telefonu flaşlarını açarak rengârenk görüntüler oluşturdu. 

ANİMATÖRLER ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ

Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şöleninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bu sene 885 evladımızı sünnet ettirdik. Rabbim ailelerine mürvetliklerini de görmeyi nasip etsin. En kötü günleri bu günkü gibi olsun” dedi. Sünnet şöleninde çocuklar için birbirinden eğlenceli animasyon etkinlikleri düzenlendi.  Etkinlik alanında sahne alan animatörler çocukları hem güldürdü hem de çeşitli yarışmalar ile çocukları eğlendirdi. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Sünnet olan çocuklar, aileleri ile birlikte eğlenceli saatler geçirdi.