Trafikte köklü değişiklik

İBB ile Bahçelievler Belediyesi, ilçedeki trafiği rahatlatacak adımlar attı. Hayata geçirilen yeni uygulamalar zaman zaman sürücülere zor anlar yaşattı

YEREL 18.07.2021 14:15:00 0
Trafikte köklü değişiklik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Bahçelievler Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen trafik düzenlemeleri %30 trafiği rahatlatmış görünüyor.

Yeni düzenlemeyle birlikte çift yönlü olan caddeler, tek yöne çevrildi. Caddelerin girişlerine yön tabelaları asıldı. Bazı yerlerde güzergâhlar ara sokaklara yönlendirildi. Bahçelievler Belediyesi Zabıta ekipleri, cadde girişlerinde denetimlerini artırdı. Yeni düzenlemeye ayak uyduramayan bazı sürücüler, memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Yetkililer, uygulamanın tam hayata geçmesinin ardından trafikteki yoğunluğun azalacağını ifade etti. Sürücülere çağrıda bulunan yetkililer; “Eski alışkanlıklara lütfen son verin” dedi.

ŞİKÂYET VAR!

Şikâyetlerini gazetemize ileten vatandaşlar; tır ve kamyon gibi araçların yeni yollarda rahat ilerleyemediğini belirtti. Bağcılar istikametinden gelen sürücülerde Kemal Sunal Caddesinde oluşan trafik yoğunluğundan şikâyetçi oldu ve çözüm istedi. Siyavuşpaşa Caddesi esnafı da caddenin tek yöne dönüşmesinden dolayı işlerin yarı yarıya düştüğünü anlattı.