TÜMSAK kendi markasını üretecek

Tüm Saatçiler Kooperatifi (TÜMSAK), yeni yılın ilk toplantısını yaptı. TÜMSAK Genel Başkanı Orhan Güngörür ve Yönetim Kurulu, yerli bir saat markasını oluşturma kararı aldı

EKONOMİ 3.01.2022 14:00:00 0
TÜMSAK kendi markasını üretecek

Tüm Saatçiler Kooperatifi (TÜMSAK), 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yılın planlarının konuşulduğu toplantıya İstanbul dışından gelen saatçiler de katıldı. TÜMSAK, yerli bir marka saatin üretilmesinde hemfikir oldu. Hedef; 6 ay içerisinde TÜMSAK’a özel markayı piyasaya sunmak. Fiyatı ise makul bir seviyede tutulacak. Yerli marka saatin tasarımının da yapım aşamasında olduğu açıklandı. Birden fazla marka çeşidi üzerinde duruluyor. Son karar bir sonraki toplantılarda oy birliğiyle alınacak.

‘YERLİ MARKA SAAT HER BÜTÇEYE UYGUN OLACAK’

TÜMSAK Genel Başkanı Orhan Güngörür, toplantıya iştirak eden üyelere tek tek teşekkür ederek, “Yeni yılın ilk toplantısını yapmış bulunuyoruz. Rabbim toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını nasip eylesin. Bugün burada aldığımız kararlar bizlere yol gösterecek. İnşallah Haziran Ayı’na kadar TÜMSAK kendi markasını piyasaya sürecek. Bu marka her bütçeye uygun ve garantili olacak. Vatana, millete hayırlı olsun” dedi.

Toplantı üyelerin hep birlikte aile fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.