Türk Prysmian, Eurasia Rail’de yeni ürünlerini tanıttı

Türk Prysmian, Eurasia Rail’de yeni ürünlerini tanıttı

EKONOMİ 29.11.2021 14:32:14 0
Türk Prysmian, Eurasia Rail’de yeni ürünlerini tanıttı

Türk Prysmian Kablo, katıldığı Eurasia 2021 Fuarı’nda demiryolu ve demiryolu araç kabloları alanındaki ürün ve teknolojilerini tanıtırken, raylı sistemlerde doğru kablolamanın önemine vurgu yaptı.

İSTANBUL (İGFA) - Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler ve Lojistik Fuarı Eurasia Rail Fuarı’nda yeni ürün ve teknolojilerini sergiledi.

İstanbul TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda demiryolu, lojistik ve raylı sistemler sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Eurasia Rail 2021, 200’ü aşkın katılımcıya ve yaklaşık 12 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Bu tür organizasyonlarda yer almayı önemsediklerini belirten Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, sektörün öncü şirketi olarak, üretim yapılan her alanda sürdürülebilirlik bakış açılarının yer aldığını söyledi. "Her zaman altını çizdiğimiz yenilikçilik, teknoloji, Ar-Ge ve verimlilik başlıklarını, bu platformda da vurguladık" diyen Özcan, Türk Prysmian Kablo olarak dijitalleşme ve yenilikçi teknolojilere odaklanmaya ve ‘Türkiye’yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz’ vizyonumuzla sektöre yol gösteren faaliyetlerimize devam edeceklerini söyledi.

Türk Prysmian Kablo Endüstriyel Satışlar Direktörü Mert Erden ise, sektörün en fazla Ar-Ge yatırımı yapan şirketi olarak öncü konumda olduklarını belirterek, 25 Ar-Ge Merkezinden biri olan Mudanya’da kurulu Ar-Ge Merkezinde teknolojiye ve inovasyona yatırım yaptıklarını kaydetti. Erden, son yıllarda sektörün gelişmesi ile birlikte demiryolu alanında yapılan yeni yatırımlarla Mudanya fabrikasının üretim kapasitesini ve ürün gamını artırarak bir demiryolu sisteminde olabilecek tüm kablo tiplerini Türkiye'de üretebilir hale getirdiklerini belirtti.