‘Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın’

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, İlçede faaliyet gösteren Uğur Özkan Çocuk Evi’nin derhal kapatılmasını istedi

POLİTİKA 9.02.2022 15:42:00 0
‘Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın’

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Bahçelievler’de bulunan Uğur Özkan Çocuk Evi’ni protesto etti. İlçe binasında Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Sekreteri Emre Oflaz, Vatan Partisi Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Şükran Ulusoy, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı Turan Ağ, Diyarbakır annelerinden İmmihan Nilifırka birlikte bir basın açıklaması yaptı.  Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

‘ÇOCUKLARIN BEYNİ YIKANIYOR’
“Bugün burada PKK’nın HDP üzerinden çocuklarımızın beynini nasıl yıkadığını kanıtlarıyla göstermek için toplandık. Sonda söyleyeceğimizi başta da söyleyelim: Bahçelievler’de çocuklarımızın beyninin yıkanmasına izin vermemek için Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın. Terörün bitmesi ve kendine yasal zemin yaratamaması için Halkın Demokrasi Partisi (HDP) derhal kapatılsın.”

‘DAĞDA SİLAHLI, MECLİS’TE KRAVATLILAR’

“Okullarda öğretmenlerimizi, fabrikalarda işçilerimizi, tarlalarda çiftçimizi, cephede Mehmetçiğimizi şehit eden, ABD’den binlerce TIR silah alan bölücü terör örgütü PKK, güvenlik güçlerini hendeklere gömmesi, Diyarbakır’da, Şırnak’ta, İzmir’de hatta Almanya’da anaların direnişi sayesinde büyük darbe yemiştir. Dağda temizlenen terör, bugün kravat takarak HDP adı altında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve Belediyelerimizde faaliyet göstermektedir.”

‘KÜÇÜK YAŞTAKİ ÇOCUKLARA SİLAH EĞİTİMİ’

“Kendi hain emellerini barış, demokrasi ve özgürlük gibi süslü laflarla örtmeye çalışan PKK, Bahçelievler’de Uğur Özkan Çocuk Evi adıyla elinde oyuncak olması gereken yaşta çocuklarımızın eline silah vermek için uğraşmaktadır.  Bakın bu dernek üzerinden kendi hain emellerini nasıl gerçekleştirmeye çalışıyorlar.”

‘SUÇLULAR CEZALARINI ÇEKMELİ’
“20 Kasım 2021 tarihinde “Dünya Çocuk Hakları günü” dolayısıyla yaptıkları paylaşımda “Kürtlerin yoğun yaşadığı Diyarbakır, Hakkâri, Şırnak ve Van gibi illerde panzer altında kalıp yaralanan, ölen çocukların sayısı her geçen gün artıyor ve suçlular herhangi bir cezaya dahi çarptırılmıyor” deniyor.”

‘ÇOCUKLARA AYRIMCILIĞI ÖĞRETİYORLAR’

“Yine aynı gün yapılan başka bir paylaşımda “Anadili Türkçe olmayan çocuklar, dillerinden kopuk bir eğitim sistemiyle yüz yüzeler” diyerek PKK’nın “Anadilde Eğitim” talebini dile getiriyorlar. Başka bir paylaşımda ise Türkiye’de çocuklar arasında etnik köken, din ve kültüre dayalı ayrımcılık yapıldığını iddia ediyorlar.”

 ‘TESCİLLİ PKK’LILAR ORTALIKTA GEZİYOR’

“Derneğin 29 Mayıs tarihli “Çocuk ve Toplumsal cinsiyet” eğitimi için yayınladığı görselde LGBT propagandası yapılıyor. Görselde dört çocuktan ikisi kadın ve erkek, diğer ikisi ise çift cinsiyetli olarak belirtiliyor. Derneğin sorumlularından Resul Çatar, daha önce yasadışı yapılan HDP’ye destek eyleminde gözaltına alınıyor. Yine eğitimcilerden Kemal Erol, 2020 yılında DHKP-C’li terörist Ebru Timtik’in profil resmini yapıyor.”

‘SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN KİN KUSUYORLAR’

“Çocuk evinin bildirilerinde yer alan irtibat numarasının sahibi ve Derneğin etkinliklerinde düzenleyici görevinde bulunan kişi Gökhan Özer. Özer’in pek çok HDP eyleminde fotoğrafı var. Daha önce Emniyet birimlerimizin eylem hazırlığında olduğu iddiası ile yakaladığı bir grup teröristin içindedir ve terör örgütü propagandası yapmaktan dosyası vardır, Ayrıca kendisi 2019 seçimlerinde HDP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi adayı. Aynı şahıs sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda hem çocuk evi yöneticisi hem de HDP yöneticisi olduğunu itiraf ediyor. Aydınlık Gazetesi bu durumu birçok kez haberleştirdi.”

‘ÇOCUKLARIMIZI DAĞA ÇAĞIRIYORLAR’

“Haberimiz ile alakalı “karanlık” adlı bir paylaşım yapan HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni daha önce çocukları dağa kaçırmak ile gündeme gelmişti. Bir diğer saldırısına maruz kaldığımız HDP Milletvekili Tülay Hatimoğulları’ydı. O da Meclis sıralarında canlı bombaların fotoğraflarını sallamıştır. “Küçüklerimizi korumak, büyüklerimizi saymak” şiarıyla yetişen bir millet olarak çocuklarımıza PKK ve LGBT propagandası yapılmasını asla kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Vatan Partisi olarak buradan ilan ediyoruz: Uğur Özkan Çocuk Evi Kapatılacaktır. Bunu sağlamak için gerekli işlemleri yapmak üzere resmi yollardan harekete geçtiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”