Üniversiteyi kazanan gençlere bin 200 TL harçlık veriliyor

Bahçelievler Belediyesi, ilçe sınırları içinde ikamet eden ve her hangi bir üniversiteyi kazanan gençlere kampüs harçlığı verecek

BELEDİYE 7.10.2021 19:51:00 0
Üniversiteyi kazanan gençlere  bin 200 TL harçlık veriliyor

Bahçelievler Belediyesi, Devlet, Özel yâda Vakıf Üniversitelerinden herhangi birinde Ön Lisans veya Lisans programını kazanan Bahçelievlerli öğrencileri ödüllendirecek. Her öğrenciye ise; 1200 TL nakit para verilecek.

‘Başarı Sizden Katkı Bizden’ sloganı ile hareket eden Bahçelievler Belediyesi, sadece ilçede ikamet eden öğrencilere bu imkanı sunacak. Öğrenci ve velisinin ‘Sınav Tarihi Öncesinde’ ilçede ikamet ettiğini gösteren belgeyi ibraz etmesi istenecek. Katkıdan 2 ve 4 Yıllık ‘Örgün Eğitim’ kazanlar yararlanacak. Bu imkandan 2021 yılında Üniversiteyi ilk kez kazananlar faydalanacak.

Öğrencilerin başvuru için ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi, Okul Kayıt Belgesi ve Öğrenci Belgesi’ni Başvuru Formu’na eklemesi gerekiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ: 13 EKİM

Başvurular Bahçelievler Belediyesi’nin https://www.bahcelievler.istanbul/universite-sosyal-yardim-basvuru-formu/adresinden online olarak yapılabilecek. 06 Ekim'de başlayan başvuralar; 13 Ekim 2021'de sona erecek.

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Başarıyı ödüllendirmek ülkemizin geleceğine karşı sorumluluğumuzdur” dedi Öğrencilerin eğitimindeki başarılarının her şeyden önce geldiğini ifade eden Bahadır. ”Sadece eğitimde değil her alanda yanlarındayız. Gençlerimize Bahçelievler’de yaşamanın ayrıcalığını hissettirmeye çalışıyoruz. Projelerimizi onlara göre planlıyoruz, ilçemizi onlara göre şekillendiriyoruz. Genç kardeşlerimize güveniyoruz” dedi.