‘Üstü park, altı otopark olmaz mı?’

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, Kuleli Parkı’nın yenileme çalışmalarını doğru bulduğunu, ancak bazı eksikler olduğunu dile getirdi

POLİTİKA 26.05.2022 16:17:00 0
‘Üstü park, altı otopark olmaz mı?’

Bahçelievler Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Kuleli Parkı’na yapılan yenileme çalışmalarını Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk hem eleştirdi hem de çözüm önerisi sundu.

Türk, ilçenin ana arterlerinde trafik yoğunluğunun had safhaya geldiğini ve otopark sıkıntısının büyük olduğunu belirterek, “Bahçelievler Belediyesi, Kuleli Parkı’nı yenilemek için çalışma başlattı. Sanırım Yıldırım Beyazıt Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu hesaba katmamışlar. Çünkü burada her gün trafik çilesi var. Hadi bunu geçtik. Cuma günleri Zafer Mahallesi’nde semt pazar kuruluyor. Bu da trafiği resmen kilitliyor. Biz doğru yapılan projeleri her zaman alkışlıyoruz. Ancak gördüğümüz kadarıyla bu projede bazı eksikler söz konusu. Madem Kuleli Parkı’nı yeniliyorsunuz, neden altını otopark yapmıyorsunuz? Üstü park, altı otopark olsa şahane olmaz mı?” ifadelerini kullandı.