Vatan Partisi’nin 2023 hedefi: ‘Üreten ve Birleşen Türkiye’ modeli

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, ilçede yayın yapan yerel gazete sahipleriyle yemekte bir araya geldi. Programda, dünya ve Türkiye gündemi masaya yatırıldı. Vatan Partisi’nin 2023 Vizyonu anlatıldı

POLİTİKA 15.09.2021 12:35:00 0
Vatan Partisi’nin 2023 hedefi: ‘Üreten ve Birleşen Türkiye’ modeli

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Bahçelievler’de yayın yapan yerel gazete temsilcilerine yemek verdi. Abidin Pak Öğretmen Evi’nde gerçekleşen programa Bahçelievler Express Gazetesi İmtiyaz Sahibi Engin Öder, Gazete 365 Sahibi Aykut Kaya ile birlikte Vatan Partisi İstanbul İl Sekreteri Okan Özkan, İl Yöneticisi Çağdaş Babacan, Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ümit Şuvak, İlçe Sekreteri Yıldız Kazancı, Vatan Partisi İşçi Sendikası Büro Sorumlusu Şevki Terzioğlu, Vatan Partisi Üyeleri Levent Kılınç,  Tanju Alili ve Özlem Alili katıldı.

‘PARTİMİZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR’

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ümit Şuvak, davete icabet eden yerel gazete temsilcilerine teşekkür ederek, “Türkiye’nin sorunlarını iyi biliyoruz. İlçemizin sorunlarına vakıfız. Ayrıca esnafımızın da ne kadar dertli olduğuna şahidiz. Çünkü Pandemi sürecinde esnaflarımız çok yıprandı. Önümüzdeki aylarda esnaflarımızla birlikte üretim kurultayı yapmayı planlıyoruz. 2023 seçimlerinde iktidar olmayı hedefliyoruz. Bu yolda üye çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Vatan Partisi olarak iktidarı belirleyici rol üstlenmeye devam edeceğiz. Bizi kimse küçümsemesin. Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in direktifleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Türkiye ve dünya gerçekleri konusunda hassasız. Genel Başkanımızın öngörüleri doğru çıkıyor. Vatandaşlarımızı, Vatan Partisi çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

‘TÜRKİYE’Yİ DÜZLÜĞE VATAN PARTİSİ ÇIKARTIR’

Vatan Partisi İstanbul İl Sekreteri Okan Özkan ise böylesine buluşmaların önemine değinerek, “Türkiye’nin yaşadığı ekonomik, siyasal ve sosyal sorunlardan köklü kurtuluşun ve biricik çözümün ‘Üreten Türkiye, Birleşen Türkiye’ başlığı altında Vatan Partisi öncülüğünde Milli Üreticiler Hükümeti’ni hayata geçireceğiz. İşçi, köylü ve sanayiciyle el ele vererek ülkeyi kalkındıracağız. Esnafımızın sesi olacağız. Neo Liberal ekonomik düzenden vazgeçip, kalıcı çözümlerle ve gerçek halk iktidarıyla çözümler üreteceğiz.”

‘TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE’DEN KORKUYORLAR’

“Dış politikada da tam bağımsız Türkiye olarak ABD’nin oyunlarını yakından takip ediyoruz. Amerikan Senatosu tarafından maaşa bağlanan Güney sınırlarımızdaki PKK, PYD ve YPG gibi unsurların hepsini bu topraklardan söküp atacağız. Ayrıca Amerika’nın Yunanistan’daki planlarını da çok iyi biliyoruz. Dedeağaç’a askeri yığınak yaptığını takip ediyoruz. Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin menfaatlerini sonuna kadar savunacağız. Mavi Vatan’dan asla vazgeçmeyeceğiz. İsrail, Yunanistan ve Mısır’ın ortak tatbikatlarla Türkiye’ye gözdağı verdiğini ve bunun her zaman olduğu gibi boşa çıkacağını söylüyoruz.”

‘TÜRKİYE’Yİ EKONOMİYLE DİZ ÇÖKTÜREMEZLER’

“Türkiye, Emperyalist devletler ve Amerikan Doları ile faiz kıskacına alınmak istenmektedir. Bu oyunların tek amacı ülkemizi diz çöktürmektir. Yeşil Vatan’ın ormanlarının yanmasında da PKK parmağının olabileceğini hatırdan çıkarmıyoruz.”