Yaşar Avcı: Kardeşlerimize tokat atma zamanı!

Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir zaman kala Saadet Partililer, bir yürüyüş düzenledi

POLİTİKA 17.03.2024 17:44:00 0
Yaşar Avcı: Kardeşlerimize tokat atma zamanı!

31 Mart’ta yapılacak Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Saadet Partililer, Mehteran takım eşliğinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde Türk ve Saadet Partisi bayrakları taşıyan partililer, Şirinevler Şehit Yarbay Cesur Parkı’nda yürüyüşü noktaladı. Mehteran takımının gösterisi ise ilgi gördü. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hakan Bal da yürüyüşte yer aldı. 

‘MİLLİ GÖRÜŞÜ TEMSİL EDEN TEK PARTİ SAADET’TİR’

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'n 109. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anan Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı, ‘Milli Görüş kurulduğu günden bu yana dimdik ayakta ve asla sapmadı. Rahmetli Erbakan hocamız da Milli Görüşün tek bir partisi vardır, o da ‘Saadet Partisi’dir demiştir. Gelin bu seçimde tercihinizi bizden yana kullanın. Milli Görüşü yeniden şahlandıralım” ifadelerini kullandı. 

‘BELEDİYELER’DE, HÜKÜMET’TE SİZİN OLSUN, YETERKİ İSRAİL’LE TİCARETİ KESİN’

İsrail’in Gazze’deki Müslümanları katletmeye devam ettiğine değinen Avcı, “Gazze’deki kardeşlerimiz kan ağlıyor. Ölmemek için hayvan leşleri ve ot yiyorlar. Benim kardeşlerim orada şehit olurken, paramparça olurken, babalar evlatlarının cesetlerini sağdan-soldan toplarken, bizimkiler İsrail’le ticaretini devam ettiriyor. Bunları bizim içimizden ayrılarak giden kardeşlerimiz yapıyor. Allah’tan korkun, yeter artık! İsrail’e havadan, karadan, denizden yardım göndermeyin. Vallahi bu duruma içimiz yanıyor. Belediyeleri mi istiyorsunuz, hükümette 30 sene daha mı kalmak istiyorsunuz? Evet, ise derhal İsrail’le olan bağlarınızı kesin! Hepsi sizin olsun. Ama Müslüman kardeşlerimiz ölmesin” diye haykırdı. 

‘BU SEÇİMDE GEREKEN CEVABI VERELİM’

İsrail’le ticaretini sürdüren ve kesmeyen hükümete en iyi cevabı Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde verebiliriz diyen Avcı, “Kardeşlerimizin kendisine gelmesi için bu seçim, o seçimdir. Gelin onlara sandıkta Tokat’ı atalım. Kendilerine gelsinler” şeklinde konuştu.