Yeni yerlerine taşındılar

Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı yeni yerine taşınırken, BBP Bahçelievler İlçe Başkanlığı ise; Gelecek Partisi eski ilçe binasına yerleşti. MP Bahçelievler İlçe Başkanlığının adresi de Şirinevler Meriç Sokak oldu

POLİTİKA 18.07.2021 14:47:00 0
Yeni yerlerine taşındılar

“BÜTÇEMİZE UYGUN BİR YERE TAŞINDIK”

Yaklaşık bir yıldır Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, No:74, Kat 5’te faaliyet gösteren Gelecek Partisi (GP) Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Fetih Caddesi No: 24, Kat 1’e taşındı. Yeni yerlerinin daha merkezi konumda olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Ayhan Çeçen, ‘’Bütçemize uygun bir yere taşındık. İlçe binamızın önünden her gün binlerce insan geçiyor. Partimizin tanıtımı açısından oldukça önemli. Aramıza katılmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“GENİŞ VE FERAH BİR İLÇE BİNAMIZ VAR”

Gelecek Partisinin eski ilçe binasının yerini ise Büyük Birlik Partisi (BBP) Bahçelievler İlçe Teşkilatı tuttu. 300 metrekare olan BBP Bahçelievler İlçe Başkanlığı genişliği ile dikkat çekiyor. BBP Bahçelievler İlçe Başkanı Nazmi Şahin,  “İlçe binamız öncelikle hayırlı olsun diyorum. Taşındığımız yerden memnunuz. Yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber kafa kafaya vererek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Partimize katılmak isteyenlere kapımız sonuna kadar açık. Çay ve kahve içmeye davet ediyoruz” dedi.

“İLÇE BİNAMIZI DOĞRU YERDE TUTTUK”

Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi (MP)’de Şirinevler Mahallesi, Meriç Sokak’ta ilçe binasını açtı. Memleket Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Eşref Eker, ilçe binasını doğru bir yere açtıklarını belirterek, “Uzun zamandır ilçe binamızı tutmak için yer arıyorduk. Meriç Sokak’ta boş bir yer bulduk ve hemen taşındık. Burası insanlarını yoğun olduğu bir yer. Burada güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.