Yeniden Refah Partisi'nden eş zamanlı üye çalışması

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı ilçenin dört ayrı noktasında eş zamanlı üye çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalara İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan da katılım sağladı

POLİTİKA 24.10.2022 19:05:00 0
Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı eş zamanlı üye çalışması yaptı. İlçenin dört ayrı noktasında yapılan çalışmalarda 100’e yakın partiye yeni üye kazandırıldı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’da stantları ziyaret etti. Teşkilat mensupları ile sohbet eden Doğan, vatandaşlara partinin politikalarından bahsetti. Kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyenleri de kırmayan Doğan, “6 Kasım’da Ankara Spor Salonunda partimizin 2. Olağan Kongresini gerçekleştireceğiz. Arkasından ise 2023 genel seçimlerinin çalışmalarını başlatacağız. Tüm vatandaşlarımızı partimize üye olmaya ve desteklemeye davet ediyorum” dedi.

‘VERİMLİ BİR ÇALIŞMA OLDU’

Partimize üye kazandırmak için ilçenin kalabalık yerlerinde stant açtık diyen Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, “Meriç Sokak ile Mahmutbey Caddesinin kesiştiği noktada, Şirinevler Meydanda, Fetih Caddesi ile Şirinevler Yürüyüş yolu başlangıcında ve Şehit Yarbay Cesur Parkı girişinde stantlar açtık. Dava arkadaşlarım buralarda gün boyu partimize üyeler kazandırdı. Verimli bir çalışma oldu. İl Başkanımız Mustafa Doğan da aramıza katıldı. Bizleri onurlandıran il başkanımıza ve parti mensuplarımıza teşekkür ederim. Hedefimiz 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde iktidar olmak. Rabbim işlerimizi kolay eylesin” ifadelerini kullandı.