Yeniden Refah Partisi’nden tanışma ve kaynaşma kahvaltısı

Metin Türk’ün başkalığını yürüttüğü Yeniden Refah Partisi Bahçelievler Teşkilatı, tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluştu

POLİTİKA 17.01.2022 13:59:00 0
Yeniden Refah Partisi’nden tanışma ve kaynaşma kahvaltısı

Bahçelievler Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı, teşkilat mensuplarıyla tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi. Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda gerçekleşen kahvaltıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı Hanım Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Teşkilatı üyeleri katıldı.

TÜRK: ‘BİAT, CİHAT’IN İLK ŞARTIDIR’

Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk şunları söyledi: “Programımıza katılım gösteren Teşkilat mensuplarımıza öncelikle teşekkür ederim. Bizim davamız Hak yoludur. Bu şekilde inanıyor ve çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Biat, Cihat’ın ilk şartıdır. Allah yolunda Cihat ederseniz ve bu uğurda ölürseniz, Şehitlik mertebesine ulaşırsınız. Yeniden Refah Partisi de Hak Yolu davasıdır. Bu davaya inananların ve çalışanların mükafatlarını Allah katında alacağına inanıyoruz. Sabırla çalışıp, birlikte el ele vererek davamızı şahlandırmalıyız. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan öncülük ettiği davaya yeni arkadaşlar kazandırmalıyız. Çıkmış olduğumuz bu Kutlu Yolda, Yüce Rabbimiz işlerimizi kolay eylesin.”

‘HEDEFİMİZ DÜNYADA ADİL DÜZENİ KURMAKTIR’

Daha sonra kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı da teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “16 Ocak 1998’de Refah Partisi kapatılmıştı. Aynı zamanda 16 Ocak Yeniden Refah Partimizin seçimlere girme tarihidir. Bugün de 16 Ocak’ta bir araya geldik. Sizlere Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamını getirdim. Bahçelievler’in bende ayrı bir önemi var. Bahçelievler, 1992 yılında Belediye Başkanlığı seçimini kazandığımız ilk ilçelerdendir. Rabbim bizlere tekrar ilkleri yaşamayı nasip eylesin. Yüce Allah (C.C), insana dört büyük meziyet vermiştir. Bu 4 meziyet şöyledir: ‘İyiyi kötüden’, ‘doğruyu yanlıştan’, ‘faydalıyı zararlıdan’, ‘adaleti zulümden’ ayıma. Yeniden Refah Partisi olarak da hedefimiz Faizci, Kapitalist Sistemi yıkıp yerine Adil Düzeni getirmektir. Şu anda bu düzenden işçi memnun değil, emekçi memnun değil, emekli memnun değil, işveren memnun değil. Kim memnun? Faizciler, Rantçılar, Kapitalist sistemi savunanlar. Kısaca halk memnun değil bu düzenden. Umarım bir gün dünyada Adil Düzen Sistemi’ne geçilir” dedi.