Yıldırım Gençer: Vatan Partisi 81 ilde yeniden yapılanıyor

Bahçelievler’i ziyaret eden Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, Türkiye’nin 81 ilinde yeniden yapılanma içinde olduklarını söyledi

POLİTİKA 26.06.2021 15:56:00 0
Yıldırım Gençer: Vatan Partisi 81 ilde yeniden yapılanıyor

İstanbul’un tüm ilçelerini sırayla ziyaret eden Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, Bahçelievler ilçe binasında partililerle buluştu. Gündeme ilişkin konulara değinen Gençer, Türkiye genelinde yapılanma içinde olduklarını belirterek, ‘’İstanbul’da 6. ziyaretimi Bahçelievler’e yaptım. Burada amaç partililerle bir araya gelmek. Malum 2023’te Cumhurbaşkanlığı seçimi var, en iyi şekilde hazırlanacağız. 20 bin olan üye sayılarımızı çoğaltmayı da hedefliyoruz. Şuanda partimize katılım ise en çok güney doğu bölgesinden. Çünkü partimizin genel başkanı Doğu Perinçek, doğu ve güneydoğu bölgesine sık sık ziyaretler yapıyor. Terör olaylarının da azalması diğer bir etken. Bölge halkı baskı olmadan özgür iradesiyle tercihini yapabiliyor. İlerleyen yıllarda bu bölge barış ve huzur hakim olacaktır.’’dedi.

2023’TE ÜLKEYİ MİLLİ BİR HÜKÜMET YÖNETECEK

Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Rusya, İran, Irak ve Suriye ile ortak hareket etmesi gerekir diyen Gençer, HDP’nin en kısa sürede kısa sürede kapatılacağını belirtti. HDP İzmir binasındaki cinayeti doğru bulmadığının altını çizen Gençer, ülkemizin yükselişini durdurmak isteyen dış güçlerin bir oyunu olduğunu ifade etti.  Gençer, 2023 seçimlerinde Vatan Partisi’nin de içinde olacağı milli bir hükümetin ülkeyi yöneteceğine inandığını  ifade etti.  

Bu arada Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı M.Ümit Şuvak ve yönetim kurulu da ziyarette yer aldı.

Foto/Haber: Engin Öder