Yıldırım: Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz

Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi

BELEDİYE 26.04.2022 15:58:00 0
Yıldırım: Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz

Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel iftar programına katılan eski Başbakanlardan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, gündeme ilişkin konulara değindi. Bahçelievler Kongre Merkezi’ndeki iftara Binali Yıldırım’ın yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Siyasi Parti Başkanları ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Vakıf Başkanları, Muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Tasavvuf musikisi sanatçısı Muhammed Kaya’nın ilahilerinin ardından Hafız Mustafa Özyılmaz Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı.

‘DÜNYANIN KİMYASI BOZULDU’

Aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Konseyi Başkanı olan Binalı Yıldırım, şunları söyledi: “Pandemi döneminde geçen 2 sene herkesin kimyasını bozdu. Dünyanın kimyası bozuldu. Türkiye’nin kimyası bozuldu.  Çünkü tedarik zinciri kayboldu. Üretilmesi gereken ürünler üretilmedi, iş hayatı aksadı, seyahatler aksadı. Bütün bunların karşılığı enflasyon olarak döndü. Fiyatların artışı olarak döndü ve neticede insanımıza, milletimize bir maliyet yükledi. Hemen kuzeyimizde Rusya ile Ukrayna savaşı var.”

‘TARIMDAKİ SIKINTILARI TAKİP EDİYORUZ’

“Tarım sektöründe, gıda sektöründe, üretim alanında yaşanan her sıkıntıyı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükümetimiz yakından takip ediyor. Tedbirler de tek tek alınıyor. Yolları böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz. Onun için de sınırlarımızın güneyinde bugün Mehmetçiklerimiz, kahraman askerlerimiz Ramazan gününde gece demeden gündüz demeden bizim bu sofralarda huzur içinde bir araya gelebilmemiz için mesai yapıyorlar,”

‘VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, iftar programına katılanlara teşekkür ederek,  "Geldiğimizden beri biz Bahçelievler Belediyesi olarak her konuda tüm STK'larımızın yanındayız. Tüm hemşeri derneklerimizin yanındayız. Her konuda sizin yanınızdayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şu talimatı var; 'Gittiğiniz yere hizmetkâr olmak için gidin' dedi. Biz de Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın dediğini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.