Zafer Sosyal Tesisi açıldı

Bahçelievler’de Zafer Mahallesinde bir Sosyal Tesis daha hizmete girdi. Böylece ilçedeki sosyal tesis sayısı 3’e yükseldi

BELEDİYE 24.11.2021 13:54:00 1
Zafer Sosyal Tesisi açıldı

Yenilenen Bahçelievler Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı ve Zafer Sosyal Tesisi hizmete girdi. Park ve tesisin açılışını AK Parti İstanbul Milletvekili Emine Sare Aydın, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Başkan Yardımcıları, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar birlikte yaptı. Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin Gün de kurdele kesiminden önce dua yaparak, hayırlara vesile olmasını diledi. 

7/24 VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Sosyal Tesis sayılarını artıracaklarını belirterek, “160 metre karelik sosyal tesisi Yıldırım Beyazıt Parkı içine yaptık. Bununla birlikte parkı yeniledik. Parkı revize ederken ağaç kesmedik. 30 adet ıhlamur ağacı diktik. Hatta %15 daha yeşillendirdik. Parkın yenilemesini ve sosyal tesisi yapmadan önce anket düzenledik. Anketten çıkan sonuca göre hareket ettik. Protesto edenlerde oldu haliyle. Bu kişiler şimdi burayı gelip görseler, inanın yanıldıklarını anlayacaklardır. Olası afet durumların da parklar toplanma yerleridir. Biz, bunları da düşündük. Tuvaletleri de yenileyerek, ücretsiz hale getirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın her daim yanı da olacaksınız diyor, bizlerde ‘7/24’ hizmetindeyiz.” dedi.

BAHADIR: SIRA KULELİ PARKINDA

Başkan Bahadır, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kuleli Parkı içine bin metreye yakın bir tesis yapacaklarını da duyurdu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA MİNNETRARIZ

Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan da katılımcılara hitaben bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi mahallemizin nüfusu yoğun. Ekonomik gelir seviyesi düşük. Böyle bir tesise ihtiyaç vardı. Kıymetli Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır da hem parkımızı yeniledi hem de sosyal tesis yaptı. Anaokulumuzda yakında hizmete girecek. Kendisine teşekkür ederiz. Sağ olsun, var olsun.” ifadelerini kullandı.