Zafer vaat eden projeler

Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk’ün projeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları partililere tanıtıldı

POLİTİKA 16.03.2024 11:30:00 0
Zafer vaat eden projeler

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk’ün Projeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Özel bir restoranda yapılan tanıtım törenine Zafer Partisi İBB Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Eyüp Can Bulut, Muhtarlar, Muhtar Adayları, Partililer katıldı. 

‘ZAFER BAHÇELİEVLER’İN’

Projelerini açıklayan Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk, “Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin artık yönetim zamanı gelmiştir. Bu seçimlerde zaferi yaşayan biz olacağız. İktidarın çıraklık, kalfalık, ustalık dönemleri bitti. Şimdi de finallerdeyiz diyorlar. Bizler finallerde değiliz. Daha yeni başlıyoruz. Biz genciz, diriyiz, hevesliyiz, enerjik bir sinerjimiz var. Size Bahçelievler’de, İstanbul’da huzuru refahı, güvenliği, asayişi, ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmediğiniz iklimi vaat ediyoruz. Bu nedenle jübile yapanlarla değil, size gelecek ve zaferler vaat edenlerle yola çıkın. Gelin beraber yürüyelim. Bahçelievler’de zafer meşalesini birlikte yakalım.” dedi.

ÖZTÜRK’E TAM DESTEK

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, yaptıkları konuşmalarla Öztürk’e destek çıktı. Kahvaltılı programda Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyesi Adayları tek tek tanıtıldı.